EN GR
Google+
© 2017 Savvas. All rights reserved

Story

ποιοτητα απο το 1922

περισσότερα

Story

Μακρα ιστορια & παραδοση στο κεμπαπ & το σουβλακι στην Αθηνα απο το μακρινο 1922

ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ 1922 (πρώτη γενιά)
Ώρα μηδέν. Ο προπάππους Ισαάκ ανοίγει το πρώτο κατάστημα Κεμπάπ στην Ελλάδα με την επωνυμία «ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΝ» φέρνοντας από τη Μικρά Ασία το μυστικό της συνταγής του περίφημου Κεμπάπ.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 1960 (δεύτερη γενιά)
Ώρα επιτυχίας. Ο παππούς Σάββας αναλαμβάνει να συνεχίσει την επιχείρηση με το γευστικό Κεμπάπ, παρουσίαζοντας στους Αθηναίους και άλλα προϊόντα με Μικρασιατικές συνταγές.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 1970 (τρίτη γενιά)
Ώρα επέκτασης. Ο Ανέστης, παιδί του Σάββα μαζί με τα δύο αδέρφια του, επεκτείνουν την οικογενειακή επιχείρησης «ΣΑΒΒΑΣ» δημιουργώντας τρία καταστήματα στο Μοναστηράκι.

ΑΘΗΝΑ 2000 (τέταρτη γενιά)
Ώρα εκσυγχρονισμού. Ο Σάββας ο νεώτερος με την αδελφή του Μαρία, παιδιά του Ανέστη, αποφασίζουν να αναπτύξουν την επιχείρηση, συνεχίζοντας πάντα την παράδοση με επιτυχία

Το μενου μας online